Brynjar jobber i PROMIS Navigate


Brynjar brenner for effektivisering, innovasjon og for å gjøre IT-hverdagen bedre

Møt Brynjar Ulvan. Brynjar er det siste tilskuddet i PROMIS Navigates arkitektstall. Han er det vi vil kalle en fullblods arkitekt som navigerer godt mellom utfordrende teknologiske spørsmål, forretningens strategiske målsetninger og brukerbehov. Vi er stolte og glade for at han valgte PROMIS Navigate. Her kan du bli bedre kjent med han.

I PROMIS Navigate møter jeg personer som brenner for det samme som meg: effektivisering og innovasjon ved bruk av IT for å gjøre hverdagen for kunder og ansatte bedre. Det er også et veldig godt miljø i selskapet!

Brynjar er utdannet M.Sc. Information Systems Management ved Brunel University og har en lang karriere både som konsulent og som inhouse arkitekt i mange offentlige virksomheter. Han har ikledd seg roller som målarkitekt, virksomhetsarkitekt, løsningsarkitekt, informasjonsarkitekt, kravansvarlig, teamleder, anskaffelsesrådgiver. Brynjar er med andre ord ikke fremmed for en utfordring eller for å ta ansvar.

Jeg blir motivert av å få til varige endringer som skaper verdi for ansatte og kunder. 

Som arkitekt brenner Brynjar for datadrevet forretningsutvikling, hvor han kan bidra til å identifisere kunnskap og muligheter i virksomhetens informasjonsforvaltning. Han har erfaring fra prosjekter som handler om produksjon, lagring og deling av informasjon både for intern og ekstern bruk.

En god arbeidsplass for meg er et sted der jeg møter hyggelige kolleger som deler av sin kompetanse og erfaring både formelt og uformelt med ansatte og kunder. 

Brynjar jobber for Mattilsynet i et prosjekt for å effektivisere gebyrforvaltningen. I det ligger det å utarbeide et digitaliseringsvennlig regelverk, etablere gebyrforvaltning som en prosess med tilhørende verktøystøtte, og sørge for at samspillet mellom fagsystemene og ERP-systemet blir best mulig.

Jeg liker å jobbe som arkitekt da jeg kan lære mye om ulike virksomheter og gjennom å stille de riktige spørsmålene bidra til at virksomhetene når sine mål. Spesielt liker jeg å være en del av samspillet mellom IT og forretning. 

Brynjar er en ekte IT- og menneskekjenner, og trives i skjæringspunktet mellom teknologi, organisasjon og brukere. Han er vandt til å jobbe tett med ulike deler av forretningen, han forstår virksomheten og problemstillingene raskt og bidrar til å finne gode løsninger.

Brynjar liker å være mye ute i naturen. Når han har mulighet deltar han på DNTs lokale turer og aktiviteter.

Legg inn en kommentar

%d