Jon jobber i PROMIS Navigate

Jon motiveres av å skape noe som har betydning for andre 

Møt Jon Rustand. Han brenner for fagområdet datakvalitet, som han har lang og solid erfaring i – både som arkitekt og programmerer. Jon har jobbet med å måle og forbedre datakvaliteten i ulike informasjonssystemer. Det å kjenne kvaliteten til dataene er viktig for å lykkes med datadrevet innovasjon. Jon er utdannet IT-ingeniør og har bakgrunn fra Aker Engineering, Software Innovation og Det Norske Veritas (DNV). Han har også drevet egen konsulentvirksomhet. Jon er en hyggelig og omgjengelig person som det er lett å samarbeide med. PROMIS Navigate er veldig glad for å ha Jon med på laget. 

Jeg valgte PROMIS Navigate fordi det er et lite og transparent selskap som består av dyktige, hyggelige og inkluderende mennesker, som brenner for de samme tingene som meg. Jeg synes i tillegg at PROMIS Navigate skiller seg ut fra andre arbeidsplasser jeg kjenner, gjennom kulturen som gir en spesiell følelse av tilhørighet og fellesskap. 

Jons første oppdrag er å lage en arkitektur og plan for innføring av et nytt IT-system i offentlig sektor. Han er ansvarlig for å drive prosessen, dokumentere nåsituasjon, utarbeide målbilde(r) og for å lage en arkitekturtransisjonsplan. Dette er områder Jon har god kompetanse på. Han trives i grensesnittet mellom fageksperter, forretning og teknologi.  

Jeg synes det er inspirerende å være med å utarbeide en omforent konseptuell informasjonsmodell som representerer virkeligheten den skal operere i. Videre er det selvfølgelig viktig å sikre at konseptene blir ivaretatt ved en implementasjon. 

Som alle andre ansatte i PROMIS Navigate har også Jon et liv utenom jobb. På fritiden liker han turer i marka og til sjøs. Han liker også å skape ting på fritiden. Det kan være å snekre eller lage elektroniske duppeditter, som for eksempel en undervannsrobot. 

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: